smoothies

Shakefiets

Onze shakefiets huur je wanneer jij je gasten, collega’s of bezoekers op een leuke en duurzame manier wilt laten bewegen. Daarnaast beloon je ze hier direct voor met een heerlijke gezonde smoothie!

Hoe werkt de shakefiets?

De shakefiets is een hoogwaardige hometrainer waarop een blender is aangesloten. Deze blender werkt niet op stroom, maar werkt alleen door op de hometrainer te fietsen. Door lekker te bewegen maak je dus je eigen smoothie! Alles aan de fiets is te verstellen waardoor hij zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. Deze eyecatcher is dé combinatie tussen techniek, duurzaamheid en energie!

De shakefiets van Bar Company met Jan Terlouw

Een shakefiets huren op locatie?

Dat kan op twee manieren;

  1. In combinatie met onze smoothiebar. Op deze manier kunnen we alle aanwezigen voorzien van smoothies, want onze bartenders maken dan ook smoothies vanuit de bar.
  2. Losstaand. Wij bezorgen de fiets op jouw locatie en halen deze weer op wanneer jij dat wilt. We kunnen alle ingrediënten en bekertjes erbij leveren of je kunt deze zelf kopen.

Vitaliteit, beweging, gezonde voeding en duurzaamheid

Wanneer je iets hebt met bovenstaande onderwerpen dan is de shakefiets een schot in de roos. Je werkt namelijk aan je gezondheid door te bewegen en wordt getrakteerd op een gezond drankje. Daarnaast is er geen stroom nodig en ben je dus ook nog eens duurzaam bezig.

Shakefiets voor evenementen

Onze shakefietsen worden gehuurd op allerhande evenementen. Van een vitaliteitsdag op kantoor of sportdag op school tot een congres of bedrijfsfeest. Een ding is zeker; ze trekken altijd veel bekijks bij zowel jong als oud!

Meer informatie? Vraag dan een offerte aan of bel ons. Tel. 024 3572761