Cocktail workshop

Een cocktail workshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. We hebben een spectaculaire en gezellige cocktail workshop ontwikkelt waarmee we naar jouw locatie toe komen. Hierbij is een hoge dosis fun gegarandeerd.

Hoe ziet de cocktail workshop er uit? Cocktail workshop van Bar Company (4)

We starten met een korte uitleg over de verse ingrediënten, de verschillende soorten drank en de bartools. Daarna zal onze cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan je collega’s of vrienden zelf aan de slag. In totaal zullen zij drie verschillende cocktails zelf gaan shaken. Uiteraard dienen de cocktails ook opgedronken te worden. De tijdsduur van de cocktail workshop is flexibel en dit gaat in overleg.

Wat is er inclusief bij de cocktail workshop?

Cocktail workshop van Bar Company (4)Onze cocktailshaker neemt alle benodigdheden mee om cocktails te kunnen shaken. Dit betekent dus verschillende soorten glaswerk, garneringen, ijsklontjes en crushed ice. Daarnaast verzorgen wij de flessen drank en alle tools. Meestal gebruiken we de aanwezige tafels in de ruimte om de workshop op te geven. Zijn deze niet aanwezig, dan kunnen wij zelf statafels meenemen die aankleden met zwarte strechrokken.

cocktail workshop boeken bij Bar Company

Een cocktail workshop is fun

De cocktail workshop is een perfecte vorm van teambuilding. De activiteit wordt vaak geboekt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en groepen collega’s. De workshop staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 250 workshops gegeven waarbij we het nog nooit hebben meegemaakt dat niet iedereen heeft gelachen. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker en beleef een geweldige ervaring!

Deze activiteit is iedere dag te boeken op iedere locatie in Nederland en dus ook bij je thuis of op kantoor. En wist je dat we de workshop ook alcoholvrij kunnen geven? Meer informatie? We zitten voor je klaar; tel. 088 2035100

Cocktail workshop boeken bij Bar Company met eikenhouten buffetten

Lees meer over:

– Het assortiment mobiele cocktailbars waar je uit kunt kiezen
– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Wat wij verstaan onder cocktailcatering en alcoholvrije cocktails
– Voor welke type feesten cocktails geschikt zijn
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie