Cocktail workshop

Heeft u altijd al eens in de schoenen willen staan van een professionele cocktailshaker? Dat kan, want Bar Company deelt haar expertise graag en geeft daarom gezellige cocktailworkshops!

Hoe ziet de cocktail workshop er uit?

Onze ervaren cocktailshakers laten u en uw gasten op een leuke manier laten zien hoe u de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de verse ingrediënten, alcohol en bartools zal de cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan uw gasten zelf aan de slag. In totaal zullen zij drie verschillende cocktails zelf gaan bereiden. Uiteraard dienen de cocktails ook opgedronken te worden. De cocktailworkshop van Bar Company is iedere dag te boeken op iedere locatie in Nederland en dus ook bij u thuis of op kantoor. Indien gewenst kunnen wij ook de locatie voor u regelen.

cocktail workshop bij Bar Company

De cocktailworkshop is een perfecte vorm van teambuilding en staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. De cocktail workshop van Bar Company is een perfect groepsuitje voor teambuilding. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker!