Cocktail workshop

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van een professionele cocktailshaker? Dat kan, want Bar Company deelt haar expertise graag. We hebben daarom een spectaculaire en gezellige cocktail workshop ontwikkelt waarmee we naar je toe komen!

Hoe ziet de cocktail workshop er uit?

Onze ervaren cocktailshakers laten jou en je gasten op een leuke manier laten zien hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de verse ingrediënten, alcohol en bartools zal de cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan je collega’s of vrienden zelf aan de slag. In totaal zullen zij drie verschillende cocktails zelf gaan bereiden. Uiteraard dienen de cocktails ook opgedronken te worden. De workshop is iedere dag te boeken op iedere locatie in Nederland en dus ook bij je thuis of op kantoor. De tijdsduur van de cocktail workshop is flexibel.

cocktail workshop bij Bar Company

Een cocktail workshop is fun

De cocktail workshop is een perfecte vorm van teambuilding. De activiteit wordt vaak geboekt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en groepen collega’s. De workshop staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 250 workshops gegeven waarbij we het nog nooit hebben meegemaakt dat niet iedereen heeft gelachen. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker en beleef een geweldige ervaring!

cocktail workshop