Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktails met logo gemaakt op jouw feest

Cocktails met daarin je eigen logo afgebeeld. Hoe gaaf is dat? Wij komen ze met liefde maken op jouw feest of evenement. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en hoe we ze maken.

Cocktails met jouw logo laten maken op jouw feest

Wij shaken al meer dan 15 jaar cocktails op feesten. Onze cocktail cateringen zijn all-inclusive en dus inclusief een gave mobiele cocktailbar en alles wat nodig is.

Maar sinds kort doen we er nog een schepje bovenop. Je kunt nu namelijk cocktails laten maken met daarin een afbeelding of logo afgebeeld! En dit logo is nog eetbaar ook.

Cocktails met eetbaar logo op je feest laten maken

Cocktails met logo hebben een enorme marketingwaarde op socials

Cocktails met daarin een afbeelding of logo afgebeeld zijn momenteel razend populair. Niet gek ook. Deze toevoeging is bijvoorbeeld leuk op je bruiloft om jullie namen mee af te beelden. Of om een grappige selfie te serveren in je Pornstar Martini op je 30e verjaardag in de tuin.

Maar het wordt pas echt interessant voor bedrijven.

Het creëert namelijk een wow-factor die de gasten maar al te graag op Instagram delen. Hierdoor zie je jouw merk gegarandeerd veelvuldig terugkomen op social media! Gratis reclame. En deze waarde dit overstijgt de investering in de logo-optie gigantisch.

Alcoholvrije cocktails met logo

Maar mijn gasten drinken geen alcohol? Geen probleem. Wij maken ook alcoholvrije cocktails. Deze zien er precies hetzelfde uit als cocktails met alcohol, alleen blijft je de kater bespaard.

Cocktails met logo laten maken op jouw feest

Cocktails als welkomstdrankje bij ontvangst

Ook een leuk idee; voeg je logo toe aan de welkomstdrankjes. Kickstart je event met dit bijzondere ontvangst.

Cocktails met logo laten maken op je feest - Bar Company

We maken de cocktails met logo op deze manier

Een speciale printer gebruikt eetbare inkt om een afbeelding te printen op een dun suikervel, rijstpapier of wafelpapier. Het papier smelt in de cocktail waardoor de afbeelding bovenop het drankje blijft drijven.

Niet iedere cocktail is geschikt

Eetbare bedrukking werkt niet bij elke cocktail; het kan alleen worden gebruikt in dranken met schuimige toppen, zoals die gemaakt van eiwit of aquafaba-emulsie. Met schuim bedekte drankjes creëren een samenhangend leeg “canvas” en het schuim voegt voldoende ondersteuning toe om het papier en de inkt vast te houden.

Bedrijven die je voor gingen

Wij hebben cocktails met eetbare logo’s geshakete voor oa. Audi, Google, HP en Albert Heijn.

De lekkerste Pina Colada cocktail professioneel gemaakt! | Bar Company

Cocktailshakers inhuren

Nou waar wacht je nog op? Maak van jouw feest écht iets bijzonders en huur onze cocktailshakers in op jouw feest.

Deel dit bericht: