Een cocktailshaker huren

Een cocktailshaker huren voor je feest? Wij beschikken over veertig ervaren en enthousiaste cocktailshakers. Met onze cocktailshakers sla je twee vliegen in een klap: Naast dat je gasten genieten van de lekkerste cocktails, worden ze namelijk ook geëntertaind.

Cocktailshaker inhurencocktailshaker huren op je feest of locatie met Bar Company

Toen wij jaren geleden begonnen met Bar Company maakten we alleen cocktails. Cocktails waren, en zijn nog steeds, onze passie. We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktails, maar het shaken van cocktails vinden we nog véél leuker. Wanneer je dus een van onze cocktailshakers inhuurt weet je zeker dat je gepassioneerde bartender krijgt.

Huur niet zo maar een cocktailshaker

Onze cocktailshakers worden getraind bij de BOLS Bartending Academy. Cocktails shaken kunnen ze dus als de beste, maar daar blijft het niet bij. Er mag namelijk iets gevierd worden, dus het moet geen saaie bedoeling worden op jouw feest. Onze bartenders zijn ras entertainers en zorgen ervoor dat jouw gasten vermaakt worden.

Een cocktailshaker huren met of zonder cocktailbar

Wij werken bij voorkeur achter onze eigen mobiele cocktailbars. Deze zien er namelijk gaaf uit en zijn optimaal ingericht. Beschik je zelf echter al over een bar dan kunnen we deze ook gebruiken en nemen we alleen de tools en ingrediënten mee. 

Huurtarieven van de cocktailshakers

Omdat cocktails shaken niet echt als werken voelt en we op zo veel mogelijk feesten willen werken, bieden we onze diensten ook nog eens scherp geprijsd aan. Ondertussen hebben wij op meer dan 1.500 feesten cocktails geshaket. Benieuwd wat onze cocktailshakers kosten? Dit is van een aantal factoren afhankelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Lees meer over:

– Het assortiment mobiele cocktailbars waar je uit kunt kiezen
– Wat wij verstaan onder cocktail catering en alcoholvrije cocktails
– Voor welke type feesten cocktails geschikt zijn
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie