Scroppino bar huren

Een scroppino bar huren op jouw feest of evenement? Goed idee. Wij zijn zelf helemaal gek van dit drankje en maken deze Italiaanse dranksensatie daarom met liefde op jouw locatie!

Wat is een scroppino bar?

Bij een mojito bar of gin tonic bar weten mensen wel wat ze kunnen verwachten. Van een scroppino bar hebben de meeste mensen echter nog niet gehoord. Scroppino is een mix van vers citroen-roomijs, een heerlijk mousserende prosecco en een scheutje vodka. Het is het lievelingsdrankje van veel van onze bartenders. De scroppino is bijzonder geschikt als welkomstdrankje maar kan ook gedurende het hele feest of evenement gedronken worden

Waarom een scroppino bar huren op jouw feest? Scroppino toren huren

Omdat de scroppino een bijzonder drankje is dat jouw gasten niet iedere dag drinken, zullen verrast worden door de heerlijke smaak. We serveren dit drankje in een stijlvolle flute wat het een chique uitstraling geeft. Voeg hier de stijlvolle bar aan toe en het plaatje is compleet. Wil je het nog bijzonderder maken? Dan is de scroppino toren iets voor jou. 

scroppino bar huren op jouw locatie met Bar CompanyScroppino catering zonder zorgen

Als jij voor een plekje zorgt op jouw locatie, doen wij de rest. Wij ontzorgen je dus volledig en alles is inbegrepen. Denk hierbij aan de flûtes, alle ingrediënten, garneringen een leuke bartender en uiteraard een schitterende scroppino bar.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een gala; scroppino is een luxe en smaakvol drankje dat jouw gasten niet iedere dag drinken.