verse sappen

Verse sappen

Verse sappen op jouw evenement? Trakteer je gasten op een vers en vooral gezond sapje en laat hen genieten van de heerlijke smaak van vers geperst fruit.

Het kan een hele klus zijn om dagelijks te voldoen aan het eten van de voorgeschreven twee ons groente en twee stuks fruit. Bar Company helpt je gasten hiermee door verse sappen te bereiden met onze juice catering. En onze sappen smaken nog lekkerder wanneer je weet dat ze ook nog eens duurzaam zijn!

Een vers sapje voorziet het lichaam van meer dan alleen vocht. Vers fruitsap bevat tientallen gezonde stoffen voor het menselijk lichaam. Echter is niet ieder sap zo vers als dat het etiket doet beweren. Daarnaast valt de puurheid van de gebruikte verse ingrediënten vaak ook tegen in sappen uit het supermarkt-schap. De verse sappen van Bar Company zijn daarentegen écht vers omdat wij enkel met verse ingrediënten werken. Omdat het sap pas geperst wordt wanneer het besteld wordt, gaan er bijna geen gezonde stoffen verloren.

Meer dan verse sappen en juices

We kunnen ook bakjes met vers gesneden fruit maken. Ook heel lekker en gezond. Lees meer over een fruitbar huren.

Wil je een echte dorstlesser? Dan is een fruitwater bar wellicht iets voor je. We maken dit heerlijke drankje door gekoeld mineraalwater op smaak te brengen met vers fruit.  

Ben je op zoek naar écht iets bijzonders, dan is onze grasbar jouw bar. Aan de grasbar persen onze bartenders het sap uit vers tarwegras tot een shotje voor jouw gasten.

 

Onze top 5 verse sappen

Ondanks dat wij vaak easy to drink-juices maken vinden we het ook leuk om af en toe te experimenteren. Dit zijn de vijf favorieten van onze bartenders op dit moment:

1. Wake up call: Wortels, Appel, Gember

2. Super Strawberry: Aardbei, Peer, Munt 

3. Totally Tomato: Tomaten, Bleekselderij, Gember

4. Super Spinazie: Spinazie, Komkommer, Appel

5. Energyzer: Bieten, Appel, Peper, Gember

juicebar huren met verse sappen en fruitwaters bij Bar Company

Verse sappen en juice catering is op diverse manieren in te huren.