Smoothies op locatie

Smoothies op locatie zijn tegenwoordig razend populair. Geen wonder, er bestaan namelijk geen gezondere drankjes die zo lekker smaken! De smoothies van Bar Company worden op iedere denkbare locatie live bereid.

Smoothies op locatie

Welke locatie u ook in gedachten heeft, wij vinden altijd de oplossing om onze smoothies hier te vers te bereiden. Meestal vanuit onze eigen smoothiebar, maar wanneer u een eigen bar heeft kunnen wij ook vanuit daar werken. Met onze blenders en persapparatuur maken wij de lekkerste smoothies voor uw gasten, waar dan ook!

Verse smoothies

Onze smoothies worden pas gemaakt wanneer ze door uw gasten besteld worden, wat ervoor zorgt dat de smoothies op hun best zijn. De smoothies worden bereid door het mixen van het lekkerste vers fruit en verse groente in combinatie met soja-melk en vruchtensappen in een blender. Onze favoriet is de groene smoothie. Aan de basis van onze groene smoothies ligt groene bladgroente. Uit onderzoek blijkt dat mensen gezonder leven wanneer zijn meer bladgroente toevoegen aan hun eetpatroon. Geef uw gasten daarom een groente-boost en vraag naar onze groene smoothies.

Lees meer over onze smoothie catering of vraag vrijblijvend een offerte aan!