mobiele cocktailbar

Je wilt natuurlijk een leuke barman en lekkere cocktails. Maar heb je ook al nagedacht over de cocktailbar? Wij beschikken over een groot assortiment aan mobiele cocktailbars zodat we altijd de perfecte bar voor je hebben.

Welke mobiele cocktailbar wil je huren?

Allereerst wil je een ‘mooie’ cocktailbar die aansluit bij jouw feest. En omdat iedereen iets anders mooi vindt, beschikken wij over veertig cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk; het kan allemaal.

Daarnaast is het belangrijk dat de bar precies het juiste formaat heeft. Een te kleine bar valt weg in een grote ruimte. Een te grote bar neemt onnodig veel ruimte in beslag. Onze bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden.

Tot slot is het belangrijk dat de bar duidelijk maakt dat er cocktails verkrijgbaar zijn. Jouw gasten dienen zich aangetrokken te voelen om een cocktail te bestellen. Een aantal van onze bars ter impressie:

Bijzondere mobiele cocktailbars

Wist je dat onze favoriete cocktails een eigen bar hebben? Bekijk de Gin Tonic barMojito barScroppino bar. En wil je echt iets bijzonders, bekijk dan ook even ons cocktail laboratorium.

Wat kan je verwachten wanneer je onze mobiele cocktailbar inhuurt?

Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dat je dus mag verwachten dat je zelf helemaal niets hoeft te doen en wij de zorgen uit handen nemen. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alle materialen zoals glaswerk zijn ook altijd inbegrepen.  

Tip: Upgrade je cocktailbar met dit gave mobiele cocktailbar met cocktails-sign van Bar CompanyCOCKTAILS sign! Er worden cocktails geserveerd en dat mag iedereen weten ook. Het sign is met de hand gemaakt van metalen bakletters met daarin transparante gloei-bollampjes. Laat je gasten weten dat dit geen standaard feestje is. 

Scherp geprijsde cocktailbars

Je huurt onze mobiele cocktailbars tegen de scherpste tarieven en daarom durven wij je de beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland te garanderen. Welke bar het meest geschikt is voor jouw evenement? Wij adviseren je graag.

Lees meer over:

– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Wat wij verstaan onder cocktailcatering en alcoholvrije cocktails
– Voor welke type feesten cocktails geschikt zijn
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie