Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Cocktails Cocktail pakket cadeau geven

Cocktail pakket cadeau geven

Geef een cocktail pakket cadeau wanneer je op zoek ben naar iets origineels! De cocktailbox is een bijzonder cadeau om te geven én om te krijgen.

“ Mooie verpakking en lekkere cocktails. Het was echt een cadeautje om te krijgen!“


— Natascha —

Cocktailpakket cadeau geven om zelf thuis cocktails te maken

Cocktailbox als cadeau

De cocktailbox is een bijzonder cadeau om te geven en wordt zodoende ook mooi verpakt in een cadeauverpakking. Omdat de cocktailbox verstuurd wordt in een doosje dat door de brievenbus past, hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Wel zo makkelijk!

In de cocktailbox vind je:

  • Een cocktailtube met 120ml vloeistof
  • Twee gedroogde garneringen
  • Kartonnen rietjes
  • Een QR met link naar een bereidingswijze video

De ontvanger hoeft zelf dus alleen nog maar de ijsklontjes en een glas te hebben om een luxe cocktail te kunnen maken. De drank is al perfect gemixt door onze cocktailshakers en je kunt het dus eigenlijk niet meer verkeerd doen.

Cocktailpakket: Koelen, schudden en genieten!

De cocktails per post zijn natuurlijk ook heel lekker en leuk om voor jezelf te bestellen! Volgens klanten is cocktails maken met dit pakket de perfecte toevoeging aan een geslaagde vrijdagmiddagborrel, avond met vrienden of als date avond. Elke cocktail komt met een duidelijke instructie om zelf gemakkelijk je eigen professionele cocktail te maken.

Wat andere cocktailliefhebbers zeggen

Leuk pakket, de jarige was er heel blij mee.

Juliette

Wat een smaaksensaties. Heerlijke cocktails! Je hebt het gevoel alsof je een eigen cocktailbar met bartender thuis hebt staan.

Bart

Ziet er feestelijk uit, erg leuk om cadeau te geven!!

Joyce

Cocktails maken pakket

Toen onze cocktailshakers vanwege Corona niet meer ingehuurd konden worden op feesten op locatie, hebben ze iets nieuws bedacht; ze zijn gestart met cocktail pakketten versturen. Hierdoor konden we mensen nog steeds laten genieten van onze cocktails, ook al mochten er geen feesten meer gegeven worden. En dat was een succes! Er werden veel cocktail pakketten besteld en mensen genieten nog steeds thuis van hun eigen gemaakte cocktail.

Wel zin in cocktails maar niet om ze zelf te maken? Je kunt ook altijd een cocktailbar huren, bijvoorbeeld voor op je feest!

Cocktails per post

De cocktails per post zijn natuurlijk heel lekker om voor jezelf te bestellen. Dit wordt dan ook vaak gedaan voor de vrijdagmiddagborrel. Maar nog vaker worden de cocktails per post cadeau gedaan. Het is een origineel relatiecadeau of personeelsgeschenk. Maar het is ook leuk om op te sturen naar je vriend(in).

En wist je dat we ook alcoholvrije cocktails per post kunnen versturen?

Cheers!
Namens de cocktailshakers van Bar Company!