een cocktailbar huren

Wil je een mobiele cocktailbar huren voor jouw feest? En niet zo maar een, maar een schitterende cocktailbar die precies past bij jouw feest en met professionele cocktailshakers die de lekkerste cocktails shaken? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres!

Waarom shaken wij cocktails op feesten?

Het is bij ons jaren geleden allemaal begonnen met cocktails. We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktails, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker. Dit doen we dan ook veel buiten werktijd. En wat is er nou leuker dan je passie op een duurzame manier uitdragen op feesten in heel Nederland?

Wat betekent dit voor jou?

Omdat cocktails shaken onze passie is, willen we dit dus ook perfect doen. Om deze reden worden onze cocktailshakers getraind bij BOLS Bartending Academy, werken we alleen met A-merk dranken, verse ingrediënten, nieuw glaswerk en schitterende mobiele cocktailbars. Omdat cocktails shaken niet echt als werken voelt en we op zo veel mogelijk feesten willen werken, bieden we onze diensten ook nog eens scherp geprijsd aan.

Ondertussen hebben wij op meer dan 1.500 feesten cocktails geshaket en wij komen ook graag jouw feest tot een daverend succes maken.

Een cocktailbar huren bij Bar Company voor de lekkerste cocktails op locatie

Een cocktailbar huren: wat moet je nog meer weten?

Lees meer over:

– Het assortiment mobiele cocktailbars waar je uit kunt kiezen
– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Wat wij verstaan onder cocktailcatering en alcoholvrije cocktails
– Voor welke type feesten cocktails geschikt zijn
– Het boeken een cocktail workshop
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie